Informeel en effectief

“Sinds 2009 is Maarten onze webmaster op afstand. Zijn propositie maakt het mogelijk om op effectieve wijze onze social media-belangen uitstekend te behartigen. Daarbij heeft hij de kwaliteit om naast het geven van gevraagd en ongevraagd advies op efficiënte wijze vorm te geven aan de uitvoering. Dit alles op basis van informele communicatie. Deze samenwerking past uitstekend bij de informele cultuur van onze organisatie.”

Management Cursus en vergadercentrum Domstad

Precies wat we wilden

“Heel blij met de site die Maarten voor het Nederlands Instituut voor Sociale Zekerheid heeft gemaakt. Eenvoudige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site, precies wat we wilden! Hij luisterde naar onze wensen, kwam met een scherp tarief, en denkt mee met hoe wij de site gemakkelijk zelf kunnen bewerken. Een aanrader!”

Hester Houwing – bestuur Nederlands Instituut voor Sociale Zekerheid

Uitstekende (web)dienstverlener

“Maarten heeft aangetoond op zeer competente en snelle wijze alle typen van online problemen die zich hebben voorgedaan, op te kunnen lossen. Hij beschikt over een grote kennis binnen dit vakgebied, en is zeer betrouwbaar. Hij is, om kort te gaan, een uitstekende (web)dienstverlener.”

Jozef Waanders – fractiemedewerker CDA Utrecht